Готвени ястия от българската кухня

За нас - дейности и контрол на качеството

MG 1 ЕООД

"М Джи 1" ЕООД е фирма, специализирана в приготвянето на ястия от българската национална кухня. От 2001 г. Работим в сферата на храненето, като наред със собствени магазини за готова храна, обслужваме и ведомствени столове и извършваме разнос до врата на клиенти.

Фирмата се е доказала с професионализъм, високо качество и разнообразие на приготвяната храна. Ежедневно в менюто ни присъстват 12 вида ястия с пиле, свинско, телешко, риба и безмесни, 4 вида десерти, супи, разнообразна скара и гарнитури. Всеки ден приготвяме и реализираме над 1500 порции ястия и десерти. Високото качество на нашата продукция и перфектното обслужване на клиентите са стандарт, който се стараем да поддържаме на най-високо ниво. Екипът ни се състои от професионалисти, мотивирани да работят според най-високите европейски изисквания.

В нашата фирма се работи изключително с първокачествени суровини. Организиран е строг входящ контрол на стоките, които се влагат в готовата храна. Използват се традиционни рецепти за готвене, съобразени с вкуса на българския потребител. Същевременно се спазват всички изисквания на модерните кулинарни технологии за приготвяне на здравословна и питателна храна – готви се без употреба на наситени мазнини и маргарини, без добавки на консерванти и адитиви, с традиционни подправки, пресни или сушени според сезона, избягва се пърженето, а се предпочита готвенето чрез задушаване и печене в конвектомати. Особено внимание се отделя на сезонността в изготвянето на менюто, като се застъпват всички характерни за периода плодове и зеленчуци.

Фирмата работи според изискванията на HACCP системата, като се поддържа най-висока хигиена съобразно хигиенните планове. Използват се съвременни и високо ефективни почистващи и дезинфекциращи препарати, както и опаковки, предназначени за употреба в хранителната промишленост, притежаващи съответния сертификат.

Магазини за готова храна

magazin-za-hrana-1Основната дейност на фирмата е насочена към поддържането на верига магазини за готова храна. Асортиментите предлаганата храна в нашите магазини всеки ден са различни. Храната се предлага охладена в хладилни витрини, където се запазва най-добре. Работното време на магазините е от 9.00 до 20.00 часа, от понеделник до събота. В магазините може да направите предварителна заявка за храна от менюто за седмицата, както и да получите информация за текущите промоции.
Виж къде са нашите магазини.

Заведения за бързо хранене

zavedenie-za-burzo-hranene-varnaMG стопанисва и три заведения за бързо хранене в промишлените зони на гр.Варна, където се предлага топла храна за консумация на място и за дома.